Pirro le Serviteur Puissant (Pepper)

Mechelse Herder - Teef

Pirro le Serviteur Puissant (Pepper)
Geboortedatum: 17 september 2009
Schofthoogte / Gewicht: 60 cm / 25 kg
Registratie nummer: NHSB 2764251
Chip nummer: 528140000373912
DNA Profiel:
Vader: Beisser van Joefarm
Moeder: Mijke le Serviteur Puissant
Stamboom: Open Stamboom
Externe link naar afstamming: Stamboom

Resultaten

HD A, ED en spondylose vrij

SDCA1 N/N vrij

ECVO volledig vrij (19 juni 2017)

Informatie

Pirro le Serviteur Puissant - Pepper, uit t laatste nest gefokt door Herman Teuwissen (Veldhoven) zelf.

Erg tevreden mee. Mooie vrije, gedreven & vriendelijke dame met als vader Beisser van Joefarm, Ace (Aha van Joefarm) z'n halfbroer over Thora van Joefarm. 

De pups van Pepper & Jeanot (Like A Hurricane Aiolos Adonis) zijn  op 4 april 2014 geboren.

Afgelopen najaar (2016) heeft Pepper haar 3de nest gehad icm mijn jonge sportreu Yuma (Hurricane Hanuman Yuma Enfer avec du Deluje) op dit moment voldoen de pups naar verwachting. Haar dochter Winny (Like A Hurricane Quirina Qoncordia) van die combinatie is aangehouden voor de toekomst van de kennel. 

In 2018 heeftPepper haar laatste nest gekregen, dit met Like A Hurricane Innokas Isoveli (INNO). Omdat zij al ouder is is Pepper afgelopen juli (2017) nog op de ogen (ECVO) getest en dat was 100% in orde en is zij in oktober bij Dierenkliniek Den Heuvel wederom rondom gerontgend en hebben we een uitgebreide buikecho gemaakt om vast te kunnen stellen of zij nog in voldoende conditie is om nog een nest groot te brengen en ook hier zijn geen problemen gevonden. 

Het nest van Pepper is volledig naar wens verlopen en bestond uit 5 reuen en 1 teef, bij gebleken geschiktheid zal de enige teef ook nog in de fok ingezet worden in de USA.

Pepper wordt nu gepensioneerd van de fok. Haar lijnen zijn voor mij geborgd in haar dochter Like A Hurricane Quirina Qoncordia WINNY die ik in de toekomst in zal zetten voor de fok. 

© 2004 - 2018  Like A Hurricane | Disclaimer
Design by Lichtbringer